Presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns ironic miercuri, cand a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza dosarul fostei sale sotii Bombonica Prodana, ca este "un dosar de mare coruptie".

"Acolo nu am ce sa comentez, e un dosar de mare coruptie", a spus Dragnea la Parlament, in contextul in care Sebastian Ghita a mentionat acest dosar in discursul sau prin care a cerut deputatilor sa nu incuviinteze cererea DNA de retinere si arestare preventiva.

Intrebat in continuare daca simte o presiune asupra familiei sale, Dragnea a afirmat in aceeasi nota ca toti sunt "senini.

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a fost audiata joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ea are calitatea de suspecta intr-un dosar de coruptie, potrivit unui comunicat al DNA. Ea este acuzata de procurorii DNA de abuz in serviciu.

Astfel, procurorii sustin ca, in calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, Bombonica Prodana (fosta Dragnea) nu ar fi luat masurile necesare pentru sanctionarea a doua angajate ale institutiei care nu veneau la serviciu, dar continuau sa-si incaseze salariul. Procurorii sustin ca Bombonica Dragnea stia ca cele doua subordonate pur si simplu nu se prezentau la munca in perioada 2008 - 2010.