Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ca discutiile liberalilor privitoare la un inlocuitor al ministrului Justitiei au un numitor comun, in persoana Noricai Nicolai.

Declaratia lui Olteanu a fost facuta in cadrul emisiunii "Prima Editie", de la Antena 3, presedintele Camerei Deputatilor afirmand ca liberalii au, pana la ora actuala, o singura varianta.

Norica Nicolai si-a exprimat in nenumarate randuri dorinta de a fi ministru al Justitiei si tot ea este “propunerea mea, cel putin pana azi”, a precizat Olteanu.

El a respins informatiile privitoare la existenta unor dispute interne ale liberalilor pe aceasta tema, afirmand ca “m-as mira sa fie mari dispute, atata timp cat nu am auzit alte nume”.

Postul de ministru al Justitiei a devenit vacant dupa ce fostul titular, Tudor Chiuariu, si-a depus luni demisia, iar presedintele Traian Basescu a validat-o miercuri.

In ultimele zile, au fost vehiculate diferite nume pentru postul de ministru al Justitiei, printre care Norica Nicolai si Gheorghe Mocuta.