Candidatul PMP la primaria Sectorului 1, Eugen Tomac, afirma ca nu considera oportuna ridicarea celei mai mari moschei din Europa in sectorul 1 pentru ca "musumanii din Romania isi pot pastra credinta si fara a transforma Bucurestiul intr-un loc de pelerinaj pentru musulmanii din Europa", informeaza Mediafax.

"O spun public, asumat si fara patima. Nu consider oportuna ridicarea celei mai mari moschei din Europa in Sectorul 1 din Bucuresti", a declarat candidatul PMP la primaria Sectorului 1, Eugen Tomac, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Comunitatea musulmana din Romania isi poate pastra credinta si fara a transforma Bucurestiul intr-un loc de pelerinaj pentru musulmanii din toata Europa", a mai sustinut el.

''Cand ajung primar, doar daca Stefan cel Mare imi da dezlegare voi da autorizatie de constructie pentru moschee'', scrie pe imaginea pe care candidatul PMP a postat-o pe Facebook.

Pozitii asemanatoare au avut vineri si candidatii PNL si PSD pentru Primaria Capitalei, Ludovic Orban, respectiv Gabriela Firea.