Deputatul UNPR de Bucuresti Florian Geanta a informat, miercuri, Biroul permanent al Camerei Deputatilor ca va activa in grupul PSD. Este al noualea parlamentar care pleaca din UNPR la PSD dupa demisia lui Gabriel Oprea din fruntea partidului.

De asemenea deputatul ALDE de Suceava Constantin Galan ca va face parte din grupul PNL.

Amintim ca la doar cateva zile dupa demisia lui Oprea din fruntea partidului, UNPR a ramas fara opt parlamentari - sapte deputati si un senator. Ultimele doua plecari s-au inregistrat, luni, atunci cand deputatul Radu Stroe a anuntat ca trece la PSD, in timp ce senatorul Constantin Popa a devenit independent.

Doua plecari s-au inregistrat, luni, atunci cand deputatul Radu Stroe a anuntat ca trece la PSD, in timp ce senatorul Constantin Popa a devenit independent.

Primii sase deputati care au plecat la PSD dupa demisia lui Oprea au facut anuntul miercuri 9 martie. Cinci dintre acestia erau fosti membri PP-DD care trecusera recent la UNPR.

Este vorba de Liliana Minca, Tudor Ciuhodaru, Stefan Dalca, Adrian Diaconu, Liviu Codarla - toti cinci fosti membri PP-DD inainte de trecerea la UNPR si de Ion Pargaru (fost membru PNL inainte de UNPR).