Deputatul PSD Vasile Popeanga a informat luni Biroul Permanent al Camerei ca demisioneaza din grupul social-democrat si devine deputat neafiliat. Popeanga a declarat pentru HotNews.ro ca s-a inscris deja in Miscarea Populara, iar demisia din PSD s-a produs ca urmare a faptului partidul nu s-a implicat in problema mutarii sediului social al Complexului Energetic Oltenia si a conflictului deschis cu liderul PSD Gorj, Ion Calinoiu.

Popeanga VasileFoto: cdep.ro

Popeanga anuntase de la inceputul lunii sa pleaca din PSD pentru ca, la nivel central, partidul nu a luat nicio masura legata de mutarea sediului social al Complexului Energetic Oltenia la Bucuresti. El a precizat pentru HotNews.ro ca, desi fostul premier Victor Ponta a fost ales deputat de Gorj, judetul nu a atras investitori si nu au fost create locuri de munca.

El anuntase de pe 4 martie, potrivit Agerpres, ca pleaca din PSD pentru ca, la nivel central, partidul nu a luat nicio masura legata de mutarea sediului social al Complexului Energetic Oltenia la Bucuresti.

Popeanga a precizat pentru HotNews.ro ca are si alte nemultumiri legate de faptul ca, desi fostul premier Victor Ponta a fost ales deputat de Gorj, judetul nu a atras investitori si nu au fost create locuri de munca.

Popeanga considera ca noul sau partid se implica in problema CEO.

Popeanga a fost secretar general al grupului PSD din Camera Deputatilor, din septembrie 2014 pana in februarie 2015.

Popeanga se afla la al doilea mandat de deputat din partea PSD si a fost ales in circumscriptia 20 din Gorj, aceeasi circumscriptie in care a fost ales si Victor Ponta.