Fostul premier Victor Ponta comenteaza pe marginea dezbaterilor provocate de modificarea regimului interceptarilor, in urma unei decizii a Curtii Constitutionale, afirmand ca, in opinia sa, "viata de zi cu zi a oamenilor, salariile, pensiile, taxele, costul vietii, scoala, spitalul sunt de fapt de 20 de milioane de ori mai importante".

Victor PontaFoto: Guvern

"Vad ca toata lumea acum este interesata doar de cine face interceptari si cine pe cine mai inregistreaza si supravegheaza!

Eu insa ma incapatanez sa cred ca viata de zi cu zi a oamenilor, salariile, pensiile, taxele, costul vietii, scoala, spitalul sunt de fapt de 20 de milioane de ori mai importante:

- ma bucur sa vad ca, pentru prima data dupa 1989, cresterile de salarii si pensii (pentru oamenii obisnuiti) si reducerile de taxe (pentru mediul de afaceri) nu au fost deloc "inghitite" de inflatie. Dimpotriva, preturile au scazut si inflatia negativa a fost un bonus pentru toti romanii! Poate ca pentru cei putini si instariti 2,7% nu inseamna nimic. Pentru cei multi care traiesc din pensii si salarii conteaza insa!

Dupa 3 ani in care Guvernul Boc - Basescu 'a luat' de la oameni, au venit 4 ani in care Guvernul Ponta 'a dat inapoi' oamenilor! Acum sa vedem ce face 'Guvernul Lui'! Doamne ajuta!", scrie Victor Ponta intr-o postare pe Facebook.