Noul Consiliu de Administratie al TVR ar putea fi desemnat in sedinta de plen comun al Parlamentului din data de 22 martie, iar pana pe 21 martie Comisiile de cultura urmeaza sa ii audieze pe viitorii membri ai CA, a declarat luni secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici, potrivit Agerpres.

"Actualului Consiliu de Administratie i-a fost prelungit termenul de activitate, iar pe 23 martie expira acest termen si, practic, Televiziunea Romana ar ramane fara conducere. Birourile permanente reunite au decis ca de astazi (luni - n.r.) sa se declanseze procedura de numire a noului Consiliu de Administratie al Televiziunii Romane. Au fost sesizate Comisiile pentru cultura, sindicatul televiziunii si toate celelalte structuri implicate in numirea CA, iar pana pe 21 martie urmeaza sa fie prezentate rapoartele", a spus Mircovici, la finalul sedintei Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului.

El a adaugat ca pe 22 martie urmeaza sa aiba loc o sedinta de plen reunit in care sa fie aleasa si componenta CA al SRTv.