Biroul Politic National al PNL ia in discutie, luni, candidatura deputatului Ludovic Orban pentru Primaria Capitalei. Orban a fost validat de Comitetul Executiv al Organizatiei PNL Bucuresti. Europarlamentarul Cristian Busoi, propus initial candidat al PNL Bucuresti la Primaria Capitalei, s-a retras din competitie, scrie Agerpres.

Comitetul Executiv al Organizatiei PNL Bucuresti l-a validat cu unanimitate de voturi pe deputatul liberal Ludovic Orban drept candidat la Primaria Capitalei, a anuntat in urma cu o saptamana presedintele interimar al filialei, Catalin Predoiu.

Tot atunci, Ludovic Orban arata ca va candida la Primaria Capitalei pentru ca Bucurestiul are nevoie de o persoana cu viziune, adaugand ca este pregatit sa parcurga toti pasii procedurali pentru validarea candidaturii sale.

''S-a hotarat sa fiu eu candidatul. In spatele candidaturii mele se afla o viata de munca in slujba comunitatii. Ultimii 25 de ani i-am petrecut in slujba semenilor mei. Am ocupat functii publice importante in care am lasat urme, in Bucuresti si in jurul Bucurestilor exista lucruri pe care le-am facut sau la care am participat pentru a fi facute. (...) Candidez nu ca sa ma aflu in treaba, candidez pentru ca Bucurestiul are nevoie de o mana priceputa, are nevoie de o persoana cu viziune care sa faca astfel incat Bucurestiul sa conteze, iar bucurestenii sa traiasca intr-adevar intr-o capitala demna de UE. Sunt hotarat sa pun toata energia, toata forta de care dispun, toata priceperea si cunoasterea mea alaturi de echipa PNL pentru a atinge obiectivul fundamental al nostru: castigarea Primariei Capitalei si a primariilor de sector", spunea Orban.