Monica Macovei a anuntat recent ca M10 il sustine pe Ciprian Ciucu, candidat independent la Primaria Capitalei. Care este strategia lui Ciprian Ciucu pentru Bucuresti? Care este politica de aliante si pe ce oameni se bazeaza pentru a castiga alegerile? Ce sanse are dreapta sa castige alegerile avand mai multi candidati? Ciprian Ciucu a discutat online cu cititorii HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nota Redactiei:

  •     Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului
  •     Nu adresati mai mult de doua intrebari
  •     Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care contin mai mult de doua intrebari, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana

Despre Ciprian Ciucu si viziunea lui pentru Bucuresti:

Ciprian Ciucu este director de programe, membru fondator si director al Centrului Roman de Politici Europene (CRPE). A acordat consultanta in cadrul mai multor proiecte de asistenta tehnica (Banca Mondiala, Comisia Europeana, USAID, DfID, Unicef, Matra) pentru diferite agentii si ministere din Romania si Republica Moldova.

In perioada 2007-2013 a fost lector invitat la Universitatea din Bucuresti, unde a tinut cursul de managementul proiectelor in cadrul Departamentului de Studii Europene al Facultatii de Litere. In februarie 2015, a fost ales presedinte al Consiliu National de Integritate (CNI), insa dupa lansarea candidaturii a anuntat ca demisioneaza din aceasta functie.

Viziunea lui Ciprian Ciucu pentru Bucuresti se bazeaza pe 3 piloni principali:

1. Sa redam bucurestenilor placerea de a trai in orasul lor! Mai multe facilitati pentru petrecerea timpului liber, sistematizarea traficului cu accent pe transportul in comun, facilitarea accesului la educatie si ingrijire.

2. Sa punem Bucurestiul pe baze solide! Modernizarea infrastructurii tehnico-edilitare, demararea unui program realist de consolidare a locuintelor si identificarea, impreuna cu cetatenii, a unui model administrativ de secol XXI.

3. Sa eliminam coruptia si risipa! Transparenta totala a primariei, participarea cetatenilor la definirea prioritatilor administratiei publice, stabilirea si impunerea unor standarde de cost pentru cheltuielile si investitiile publice."