Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, in legatura cu proiectul de lege privind defaimarea sociala, ca "Nu exista nicio prevedere in acest proiect de lege care sa atenteze la libertatea presei". Dragnea a comentat si criticile la adresa proiectului de lege, transmitandu-le celor care critica inititaiva ca "Inainte sa comenteze o initiativa legislativa, sa o critice, sa o citeasca cu atentie."

Liviu DragneaFoto: Agerpres

Votul deputatilor asupra proiectului de lege privind defaimarea sociala a fost amanat miercuri pentru saptamana viitoare, dupa ce proiectul a starnit controverse in Camera Deputatilor.

"Aceasta lege este atat de importanta incat nu vreau ca ea sa fie adoptata cu vreun viciu de procedura. Proiectul va fi discutat saptamana viitoare", a comentat Dragnea amanarea proiectului de lege.

Presedintele PSD a mai afirmat ca "Eu m-as bucura daca toate generatiile din aceasta tara s-ar apleca putin deasupra istoriei, din pacate nu foarte indepartata, cand milioane de oameni au murit din cauza promovarii unei uri de rasa."