Presedintele executiv al PSD Sector 5, Ilie Rafael, solicita demisia presedintelui PSD Bucuresti, Robert Negoita, pe motiv ca vrea sa "vanda" alegerile din sector si precizeaza ca social-democratii din organizatia sa vor protesta luni, incepand cu ora 10.00, in fata Primariei Sectorului 3, transmite Mediafax.

Social-democratii il acuza pe Robert Negoita ca incearca prin metode "subterane" destabilizarea filialei si doreste sa impuna un alt candidat pentru alegerile locale decat cel sustinut de organizatia PSD Sector 5, Cristian Rizea.

"De un an de zile, de cand am venit alaturi de domnul presedinte Cristian Rizea in organizatia PSD Sector 5, am muncit pentru acest proiect pe care ni l-am asumat inca de atunci-1 februarie 2015- acela de a castiga, prin Cristian Rizea, Primaria Sectorului 5 (...) Ne batem de un an de zile cu mafia lui Vangelie si nu este normal ca acum, cineva, oricine, sa incerce sa isi bata joc de noi toti cei din Sectorul 5. (...) Vrem sa ii transmitem lui Robert Negoita si lui Vanghelie, ca organizatia PSD Sector 5 il sustine in totalitate pe Cristian Rizea ca si candidat al nostru, al PSD-ului Sector 5", se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei PSD Sector 5.

Potrivit sursei citate, Negoita ar trebui sa isi vada de problemele pe care le are in sectorul 3, cu Bulevardul Unirii, pentru care "ar trebui sa raspunda la DNA". "Si daca intentia lui este sa vanda aceste alegeri lui Vanghelie ar trebui sa isi asume acest lucru si sa ne spuna concret, nu sa se foloseasca de functia pe care i-a dat-o partidul pentru a indeparta oamenii care il deranjeaza ", se mai precizeaza in comunicat.