Vicepresedintele UNPR Alba, Nicolae Dobra, a declarat pentru un post local de radio ca presedintele partidului Gabriel Oprea trebuie sa demonstreze, prin intermediul presei, ca are o imagine "curata" si ca greselile pe care le-a facut in viata au fost accidentale, scrie Ziarul Unirea.

"Eu cred ca (oamenii) sunt influentati de mass-media. Omul va fi foarte influentat in alegerea lui de modul in care este perceput presedintele partidului. Eu sper ca in perioada urmatoare presedintele meu de partid sa ajunga, prin mass-media, cu o imagine curata la oameni, prin ceea ce spune si prin ceea ce face, sa demonstreze ca anumite erori pe care le-a facut in viata lui au fost accidentale si ca nu-l caracterizeaza", a spus Dobra, luni, la radio Unirea FM, citat de ziarulunirea.ro.

"Sufleteste e un om deosebit. El cand a fost ministru al Apararii, e adevarat, a avut din ce sa traiasca, dar salariul de ministru s-a dus la doua familii a caror soti au murit in Afganistan. Sufleteste a fost legat de institutie. Nu am spus-o sa-l spal de pacatele lui", a continuat el.