Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, ca partidul sau ar depune o motiune de cenzura impotriva guvernului tehnocrat Ciolos, daca acesta "ar face vreo boacana foarte mare, daca rezultatele asupra economiei, asupra stabilitatii si asupra cetatenilor sunt foarte proaste, nu o sa ezitam". Dragnea a subliniat ca deocamdata nu este cazul, scrie Agerpres.

Liviu DragneaFoto: HotNews / Dan Popescu

Politicianul a lansat si o avertizare la adresa membrilor guvernului Ciolos, sustinand ca: "asta nu inseamna ca unii membrii ai Guvernului n-ar trebui sa inteleaga, sunt deja de doua luni acolo, ca ar trebui sa faca niste lucruri. Vorbim totusi de tehnocrati".

Dragnea a precizat ca exista nemultumiri cu privire la Ministerul Mediului, dar si la numirile celor din esalonul doi al Guvernului, care s-ar fi facut din zona PNL. Social-democratul a spus ca daca guvernul Ciolos va deveni din tehnocrat in liberal, atunci s-ar putea sa ramana in Parlament doar cu sprijinul PNL.

"La Mediu, de exemplu, nu suntem foarte multumiti, pentru ca acolo este un minister complex de la care romanii au foarte multe asteptari. Vorbim de domeniul padurilor, de domeniul mediului in sine, de domeniul apelor... N-am vazut nici eu si nici colegii mei foarte multe lucruri, dar inca mai asteptam. In schimb, am vazut preocupari foarte serioase din partea majoritatii membrilor Guvernului sa faca numiri, sa schimbe si sa faca numiri. Si, in general, sunt numiri din zona PNL. Daca vor sa nu mai fie un Guvern tehnocrat, ci sa fie un Guvern PNL, atunci sa ramana numai cu sprijinul PNL in Parlament", a punctat Dragnea, invitat la Antena 3.