Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut ca va purta o discutie cu senatorii partidului in ceea ce priveste o posibila retragere a sprijinului politic acordat sefului Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. Discutia, care va avea loc la sfarsitul lunii ianuarie, este motivata de o stare de "nervozitate" care exista in randul senatorilor PSD, generata de informatii neconfirmate ale unor negocieri stranse intre ALDE si PNL, relateaza Agerpres.

Tariceanu si DragneaFoto: Agerpres

"Nu am zis ca vreau sa il debarc, numai ca era o oarecare nervozitate in grupul senatorial PSD, spre finalul sesiunii parlamentare, din cauza unor declaratii ale domnului Tariceanu. O sa discutam cu grupurile in ultima saptamana din ianuarie si o sa o luam in discutie si asta. Nu am mai simtit aceeasi nervozitate", a sustinut Dragnea, invitat la Antena 3.

Presedintele social-democrat a explicat ca starea de "nervozitate" este legata chiar de sprijinul politic acordat sefului Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in ciuda informatiilor neconfirmate ca ALDE ar purta negocieri stranse cu PNL.

Dragnea a afirmat, citat de Agerpres, ca: "Colegii mei spuneau ca, pe de-o parte, exista anumiti membri ALDE, poate chiar dumnealui, care negociaza in ascuns cu PNL, iar pe de alta parte critica Guvernul si PNL si fac pe singurii din Opozitie. Asta a deranjat foarte mult. Oamenii spun totusi ca PSD i-a oferit domnului Tariceanu pozitia a doua din statul roman, presedintele Senatului, si ocupa aceasta functie, in principal, cu voturile PSD si ale UNPR"