Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit, sambata, la Piatra Neamt, urmand sa stabileasca listele de candidati pentru alegerile locale, dupa cum a anuntat presedintele partidului, Liviu Dragnea, informeaza Agerpres.

Liviu DragneaFoto: psd.ro

El a adaugat ca in cadrul sedintei va fi desemnat coordonatorul national al campaniei PSD pentru 2016.

"Am convocat Comitetul Executiv pentru a discuta cateva proiecte pe care trebuie sa le urmarim in campania electorala pentru alegerile locale, de asemenea cateva actiuni de organizare, discutarea listelor de candidati pentru fiecare judet, in cea mai mare parte. (...) In ceea ce priveste strategia de campanie, pentru ca s-a tot vorbit despre asta, ne cunoastem de foarte multi ani, nu inventeaza nimeni apa calda, nu este nevoie de strategii sofisticate de campanie electorala. Sa facem ceea ce am facut tot timpul foarte bine si anume sa discutam cu oamenii. Este un partid indreptat catre cetateni", a afirmat Dragnea.

Presedintele PSD a precizat ca vor fi cateva abordari diferite fata de campaniile electorale precedente.

"O sa avem cateva abordari diferite fata de campaniile trecute. Vom avea un proiect de deschidere a partidului catre cetateni, vom invita cetateni din fiecare comunitate sa participe la alegeri pe listele noastre, cetateni care vor sa se implice in viata comunitatii. De asemenea, vom avea pe lista foarte multi tineri, asa cum am convenit la Congres, 2016 este anul in care pregatim noua generatie de tineri. De asemenea, vom discuta in amanunt despre legea finantarii partidelor pentru ca sunt proceduri foarte bine definite, dar care trebuie intelese bine. Orice neregula financiara in finantarea campaniei electorale poate duce la anularea mandatului de ales", a punctat Liviu Dragnea