Cine sunt noii secretari de stat din Guvernul Ciolos: tehnicieni din ministere si specialisti proveniti din mari companii, cativa oameni apropiati de PSD sau PNL

de D.Tapalaga, M.Ivascu, A.Florea     HotNews.ro
Miercuri, 6 ianuarie 2016, 18:07 Actualitate | Politic


Guvernul Ciolos a populat esalonul doi cu secretari de stat, insa schema noului cabinet nu este inca finalizata. De la inceputul lunii decembrie si pana acum, cateva zeci de noi secretari de stat au fost deja numiti in functii. Cativa au demisionat imediat dupa instalarea noului guvern iar altii inca asteapta sa vada daca sunt mentinuti sau inlocuiti. Noii secretari de stat se impart in patru categorii:  tehnicieni din ministere care au supravietuit sub mai multe guverne si specialisti recrutati din domeniul privat, cu CV-uri bune, fara activitate politica, plus cativa oameni apropiati de PSD, cativa de PNL.
 • HotNews.ro a realizat un prim inventar al esalonului doi de putere. Vezi in text cine sunt noii secretari de stat numiti pana acum de Guvernul Ciolos.
 • Ministerul Justitiei - ministru Raluca Pruna
Adrian Baboi Stroe
Foto: LinkedIn
Adrian Baboi Stroe - secretar de stat. Adrian Baboi-Stroe a fost coleg cu ministrul Raluca Pruna la Transparency International Romania in perioada 1999 - 2001. El este licentiat in filosofie al Universitatii Bucuresti si are un master la London School of Economics in Politici publice. Dupa ce a parasit la TI Romania, Adrian Baboi-Stroe a mai lucrat la Open Society Institute, la IPP, apoi ca expert la Delegatia Comisiei Europene, ActiveWatch si ca asistent la Parlamentul European. Din 2011 este consultant independent.
 • Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri - ministru Costin Borc
Anca Chirsier
Foto: WordPress
Anca Magdalena Chiser - secretar de stat. Din decembrie 2014 este consilier personal in cadrul ministerului Economiei. 10 ani a fost consilier parlamentar in cadrul Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare a Camerei Deputatilor. Intre 2004 si 2005 a urmat cursurile Colegiului National de Aparare. A mai lucrat ca expert in cadrul Administratiei Prezidentiale in perioada 2000-2004 ( cand presedinte era Ion Iliescu) si a figurat pe lista candidatilor PSD+PUR pentru un loc de deputat in 2004.
 

Sorana Baciu
Foto: LinkedIn
Sorana Baciu - secretar de stat.  A fost timp de sapte ani (2007 - 2014) director de strategie al OMV Petrom. Din ianuarie 2015 este membru ne-executiv al board-ului Romgaz si presedinte al comisiei de audit. Dupa plecarea de la Petrom, ea a devenit partener in compania de consultanta Acgenio. Anterior carierei in Petrom, a fost director general adjunct al Porsche Bank Romania timp de trei ani, director de strategie al ING Bank Romania timp de doi ani. A lucrat la banca Merrill Lynch. In perioada 1992 - 1995 a lucrat ca expert in Guvernul Romaniei, in programe cu Banca Mondiala si Comisia Europeana. Sorana Baciu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) si master in management la McGill University din Canada. Ea este membru in board-ul Fundatiei Ratiu. Nu a fost identificata orientarea politica.
 • Ministerul Energiei - ministru Victor Grigorescu 
Georgeta Gavrila - secretar general, dupa ce anterior a fost secretar general adjunct. A fost numita prefect in Bucuresti in mai 2012, imediat dupa instalarea Guvernului USL, dupa ce anterior, din 2005, lucrase ca secretar general al Ministerului Apararii. Fostul premier Victor Ponta a retras-o din functia de prefect al Bucurestiului, in aprilie 2014, numind-o in functia de secretar general al Departamentului pentru Energie. Nu este membru al vreunui partid politic, dar beneficiaza de sprijinul PNL.

Aristotel Marius Jude - secretar de stat. A lucrat ca director de Cooperare si Relatii Corporatiste al Romgaz si a fost membru in Consiliile de Administratie ale companiilor de inmagazinare subterana a gazelor naturale Depomures si Amgaz, precum si presedinte al CA la operatorul municipal de drumuri din Medias, Gospodaria Comunala. Este membru PSD, la organizatia Medias. Anterior, a cumulat functiile de vicepresedinte si de purtator de cuvant al filialei.

Georgeta Corina Popescu - secretar de stat. A fost sefa departamentului de Energie Electrica (Energy Assets) din cadrul OMV Petrom. A fost propusa de minister si pentru functia de administrator al Electrica. Intre 1998 si 2006 a ocupat functia de sef serviciu distributie si sef serviciu exploatare la Electrica. Nu a fost identificata orientarea politica.
 • Ministerul de interne - ministru Petre Toba 
Ioan Buda
Foto: MAI
Ioan Buda - secretar de stat. A fost Inspector General al Politiei de Frontiera in perioada 2010-2015. In 2012, a fost acuzat de un fost subaltern, cercetat pentru dare de mita, ca ar fi "regina" spagilor din vami. Presa locala scrie ca in timpul sefiei sale la Politia de Frontiera Oradea multi vamesi au fost acuzati de coruptie. In ianuarie 2015, Buda a fost caracterizat de Gabriel Oprea ca fiind "un om serios, un profesionist", dupa ce un politist de frontiera din Maramures a refuzat o mita de 80.000 de euro.

Tiberiu Trifan
Foto: Wordpress.com
Tiberiu Trifan - secretar de stat. A fost adus de la Ambasada Romaniei in Italia, unde a ocupat in ultimul an functia de consul. In perioada 2014-2015, Trifan a fost consul al Romaniei la Chisinau. Trifan lucreaza in cadrul MAI inca din 1999, unde s-a mutat de la Oficiul pentru Imigrari pana la Departamentul Schengen. Nu este pentru prima data cand acesta este numit secretar de stat la MAI, ocupand aceasta functie si pentru o scurta perioada de timp in 2009, cand ministerul a fost condus de Liviu Dragnea si apoi de Dan Nica (PSD). La finele anului 2009, Trifan s-a mutat la MAE, unde a fost directorul de implementarea al programului Schengen, in ministerul condus de Theodor Baconschi.

Catalin-Lucian Rosan a fost numit, temporar, in functia de secretar general. Pana acum a exercitat, tot temporar, functia de secretar general adjunct in MAI.
 • Ministerul Finantelor Publice  -  ministru Anca Dragu
Gabriel Biris
Foto: Arhiva personala
Gabriel Biris - secretar de stat. Este avocat specializat in fiscalitate, cu licenta luata la Facultatea de Drept a Universitatii Romano-Americane, dar are si o diploma de inginer electronist la Politehnica Bucuresti. In 2015, Biris a sustinut amnistia fiscala pentru profesiile liberale. A fost vicepresedintele partidului Forta Civica, condus de Mihai Razvan Ungureanu. A candidat in 2012 din partea ARD la alegerile parlamentare pentru un post de deputat in sectorul 1, dar fara succes. Trece drept unul din autorii programului de guvernare al Aliantei Dreptate si Adevar PNL-PD care a venit la putere in 2004 odata cu Traian Basescu.
 • Ministerul Sanatatii - ministru Patriciu Achimas-Cadariu 
Dan Eugen Strambu - secretar de stat. Medic chirurg, membru al Conducerii Institutului Victor Babes. Nu a fost identificata orientarea politica. Strambu a fost consilier la Ministerul Sanatatii pe cand ministru era Ioan Bazac (PSD). A mai fost manager la Pantelimon o perioada nu prea lunga, dupa care s-a mutat pe o sectie de chirurgie nou construita la Spitalul de Nefrologie Davila.

Corina Silvia Pop - secretar de stat. A fost sef de sectie la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Este medic primar de medicina intena; medic primar gastroenterologie; doctor in medicina; competenta endoscopie digestiva superioara si inferioara; competenta in managementul serviciilor de sanatate. Nu a fost identificata orientarea politica. Potrivit unor surse HotNews.ro, Pop trece drept o apropiata a familiei candidatului PNL la primaria Capitalei, Cristian Busoi.
 • Ministerul Culturii - ministru Vlad Alexandrescu 
Mihai Ghyka
Foto: AGERPRES
Mihai Ghyka  - secretar de stat. A fost presedinte si manager general al Bergenbier Romania, apoi a fost director comercial la Vodafone Romania. Mihai Ghyka a fondat apoi o companie de consultanta in marketing, Dalprincipe Consulting. Este descendent al lui Grigore Ghica, ultimul domnitor al Moldovei. A emigrat in Canada in primavara lui 1989, cu doar cateva luni inainte de caderea comunismului. S-a intors in Romania in 1996.
 • Ministerul Fondurilor Europene - ministru Aura Raducu
Emanoil Radu Dascalu - secretar de stat. Nu a mai activat in administratie, lucrand in zona privata, in sectorul constructiilor, in Marea Britanie si Germania, tara unde si-a facut studiile.  Conform unor surse Hotnews.ro, Dascalu a fost recomandat pentru aceasta functie de catre Nicolae Noica, fost ministru taranist al Lucrarilor publice in guvernarea Conventiei Democrate (1996-2000).  In MFE mai activeaza inca doi secretari de stat, mosteniti din Guvernul Ponta: Ciprian Necula si Nicusor Buica.
 • Ministerul Transporturilor - ministru Dan Costescu
Eugen ispas
Foto: Facebook
Eugen Ispas - secretar de stat. Inginer din domeniul feroviar, ocupa functii de conducere in aceasta institutie de aproape 11 ani. A inceput din ianuarie 2005 cu functia de consilier personal al ministrului PD de atunci Gheorghe Dobre, a devenit apoi secretar general al ministerului in mandatul lui Radu Berceanu, pentru ca din 2006, sa retrogradeze, la propria cerere, pe functia de secretar general adjunct. A mai fost sef al Directiei de Control din Ministerul Transporturilor, dar si primul presedinte al Autoritatii Feroviare Romane (AFER), structura in care ocupa in prezent postul de investigator sef, iar sotia sa, Mirela Ispas este directare in cadrul CFR Marfa. A supravietuit, politic, sub mai multe guverne.
 • Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala - ministru Marius Bostan
Horatiu Anghelescu
Foto: Facebook
Horatiu Silviu Anghelescu - de secretar de stat. Este presedintele filialei buzoiene a Asociatiei Pro-Democratia inca din 2010. Absolvent al Facultatii de Masini si Utilaje pentru Constructii din Bucuresti. Detine un Certificat de Management si Relatii Economice Internationale de la ASE Bucuresti, in 2002 si-a obtinut MBA-ul de la The Open University Business School din Marea Britanie, iar in 2005 si-a luat masteratul la ASE in Managementul Afacerilor Publice Europene. Acesta a activat in cadrul administratiei timp de opt ani, in cadrul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport din Buzau. Dupa ce a renuntat la administratie, Anghelescu s-a reorientat spre sectorul privat, activand in imobiliare si turism. De asemenea, Anghelescu are experienta si in presa de provincie, unde timp de doi ani a fost administrator al RTM Buzau, care detine TV Buzau si BUZZ FM. Horatiu Anghelescu il cunoaste pe ministrul Bostan de peste 20 de ani, atunci cand erau amandoi membri ai PNTCD.

Carmen Elian
Foto: Facebook
Carmen Elian - subsecretar de stat.  A absolvit Facultatea de matematica, sectia informatica, din cadrul Universitatii Babes Bolyai Cluj-Napoca in anul 1975. In acelasi an a fost angajata pe postul de analist, la Ministerul Constructiilor Industriale. De atunci, aceasta a ocupat mai multe functii de expert sau analist in institutii precum Comisia Nationala de Informatica, Biblioteca Centrala de Stat, grupul de lucru al Consiliului Europei pe probleme de protectie a datelor cu caracter personal. In perioada 2001-2011, Elian a fost consilier parlamentar in Comisia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor de la Camera Deputatilor. Din 2011 pana in 2014 a ocupat postul de director general adjunct al Directiei Generale de Politici si Programe in Domeniul Comunicatiilor si Societatii Informationale, institutie aflata in subordinea ministerului. De pe aceasta pozitie, Elian a reprezentat ministerul in Adunarea Generala a Actionarilor la Telekom Romania (fostul Romtelecom), in Comisia de Supraveghere a Oficiului National al Jocurilor de Noroc si in alte doua grupuri la nivel inalt din cadrul Comisiei Europene. In 2014, aceasta a devenit director general al directiei, pastrandu-si responsabilitatile de reprezentare a ministerului in institutiile si companiile mai sus amintite. Nu s-a putut identifica orientarea politica.

Radu Dorcioman
Foto: Facebook
Radu Dorcioman - secretar de stat. Radu Dorcioman vine din sistemul financiaro-bancar. A lucrat in cadrul OTP Consulting, din grupul OTP Bank, in perioada 2006-2015, mai intai ca Manager Sector Public si apoi ca Senior Consultant. Dorcioman nu se afla la prima experienta in administratia publica, acesta a lucrat la implementarea proiectelor Phare din Ministerul Functiei Publice si a ocupat aceasi functie si in MAI in perioada 2000 - 2006. Dorcioman este absolvent al Facultatii de Fizica, fiind in anii '90 cercetator la Institutul Magurele.
 • Ministerul Agriculturii - ministru Achim Irimescu
Sorin Radu
Foto: Agerpres
Sorin Ioan Radu - secretar de stat. Inainte sa fie numit secretar de stat, el ocupa functia de director al Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltarea Rurala si Pescuit de la Satu Mare. Potrivit unei declaratii de avere din 2012, publicate pe puterea.ro, acesta detine alaturi de sotia sa doua terenuri, unul in Satu Mare si unul in Cluj-Napoca, si un apartament in Satu Mare. El este actionar la opt companii, valoarea totala a acestora fiind de aproape 5.000 de lei. Nu a fost identificata orientarea politica.

 

Rela Stefanescu
Foto: Agerpres
Rela Nicoleta Stefanescu -  secretar general, cu caracter temporar. In iunie 2012, fostul ministru al Agriculturii Daniel Constantin a acuzat-o pe Nicoleta Stefanescu ca ar fi trimis la Tribunalul Bucuresti, ca proba in dosarul ICA (in care a fost condamnat Dan Voiculescu), o opinie elaborata de un contabil independent, fara acordul ministerului. Acest raport influenta prejudiciul cercetat in dosarul ICA, in sensul diminuarii sau anularii acestuia. Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca actiunile lui Stefanescu ar fi fost orchestrate de Traian Basescu si PDL, care "incearca sa faca o noua inscenare Guvernului". Ponta nu a prezentat nici o dovada in acest sens, insa a precizat ca Stefanescu a fost numita la ministerul Agriculturii in 2005, in mandatul lui Gheorghe Flutur, unul dintre liderii PDL. Stefanescu a mai exercitat in anul 2012 functia de secretar general al Ministerului Agriculturii, cu caracter temporar. Ea a fost numita de catre premierul de la aceea vreme, Mihai Razvan Ungureanu. Tot in 2012, in perioada mai  2012 - februarie 2014, Achim Irimescu, actualul ministru al Agriculturii, a ocupat  functia de secretar de stat. Stefanescu a mai fost secretar general de stat si in 2008, prin decizia premierului de atunci, Calin Popescu Tariceanu.
 • Ministerul Tineretului si Sportului - ministru Elisabeta Lipa
Andrei Popescu
Foto: Facebook
Andrei Popescu - secretar de stat. Din 1999 lucreaza in domeniul gestionarii fondurilor europene pentru educatie in cadrul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP). A lucrat in cadrul programului Grundtvig, dedicat educatiei adultilor, iar in perioada 2007 - 2013 a coordonat Programul Tineret in Actiune, un program al Comisiei Europene. Din 2014 este coordonatorul departamentului de comunicare si promovare din cadrul ANPCDEFP - generand unele dintre cele mai de impact proiecte educationale destinate tinerilor.  Nu este implicat politic. (sursa jurnaluldearges.ro)
 • Ministerul Mediului Apelor si Padurilor - ministru Cristiana Pasca Palmer
Erika Stanciu
Foto: Ministerul Mediului
Erika Stanciu - secretar de stat. De profesie inginer silvic, a lucrat timp de 17 ani in cadrul Regiei Nationale a Padurilor, ajungand in perioada 1999-2003 director al Parcului National Retezat (perioada guvernarii Nastase). In 2003 Stanciu s-a reorientat spre organizatii nonguvernamentale, fiind Leader al Programului Paduri al WWF (unul dintre cele mai mari ONG-uri pentru protectia mediului). Erika Stanciu s-a retras din WWF in 2012, cand a devenit director si apoi presedinte al Fundatiei ProPark pentru Arii Protejate. 

Corina Lupu
Foto: Ministerul Mediului
Corina Lupu - secretar de stat. Este sotia lui Vasile Lupu, din Panciu, fost secretar de stat la ministerul Agriculturii in timpul guvernarii CDR, in prezent auditor la Prefectura Ilfov. Cei doi soti au terenuri si proprietati in zona Panciu, in declaratia de avere a noului secretar de stat figurand si un imprumut in nume personal pe care l-a acordat firmei Cristilory din Panciu, condusa de Gheorghita Cristian, fratele sefului Directiei Generale Anticoruptie, cms. sef Virgil Cristian. (sursa: vrancea 24.ro).

Viorel Traian Lascu
Foto: Ministerul Mediului
Viorel Traian Lascu  - secretar de stat. A fost consilier personal al ministrului delegat pentru Ape si Paduri, Lucia Varga din 2012, pana in 2014, in timpul guvernarii Ponta. Lascu este licentiat in inginerie, fiind absolvent al Facultatii de Aeronave din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti in 1985. Potrivit ebihoreanul.ro, acesta a renuntat la domeniul in care s-a specializat in 1993, cand, pasionat de speologie, a infiintat federatia romana de profil, pe care a si condus-o pana in 2012. El este specialist si in restaurarea caselor vechi.

 • Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice - ministru Adrian Curaj
Pana la data publicarii articolului, la acest portofoliu nu a fost facuta nicio schimbare in ceea ce ii priveste pe secretarii de stat. Potrivit surselor HotNews.ro, la Ministerul Educatiei vor fi mentinuti pe functii secretarul de stat pe preuniversitar Gabriel Ispas, secretarul de stat pe universitar Gigel Paraschiv, dar ar urma sa fie inlocuiti secretarul de stat pe Cercetare Tudor Prisecaru si secretarul de stat pe Minoritati Andras Gyorgy Kiraly.

Nota: In realizarea acestui material au fost utilizate informatii publicate de Digi 24, Gandul, Jurnalul National, Evenimentul Zilei, Mediafax. Profit.ro, Ziarul Financiar, Replicaonline.ro, Buzau Media


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

30604 vizualizari

 • +2 (10 voturi)    
  hmm (Miercuri, 6 ianuarie 2016, 20:12)

  popescu_dtru [utilizator]

  Cu excepția câtorva corporatiști bazați, including Biriș, proprietar de offshore, văd niște oengiști dubioși și alți inși cu competențe incerte.
 • +5 (5 voturi)    
  MENCS a ramas tot PSDist (Miercuri, 6 ianuarie 2016, 20:38)

  Roman_Cetatean [utilizator]

  pleaca un UDMRist si un PSDist si raman ceilalti 2 PSDisti...
  Kati & Costoiu fac si desfac in educatie...
  • 0 (0 voturi)    
   G Ispas l-a salvat pe Ponta in 2012 (Joi, 7 ianuarie 2016, 13:47)

   dsv [anonim] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

   G. Ispas a pus umarul la desfiintarea C.N.A.T.D.C.U in timp ce analiza teza plagiata de Ponta.

   "Ședința a fost întreruptă prin sosirea reprezentanților MECTS, dl Paraschiv Gigel – Secretar de Stat Învățământ Superior și dl Ispas Gabriel – Director General adjunct la Direcția Generală Juridică și Control al Ministerului Educației. Reprezentanții MECTS au părăsit ședința după aproximativ 45 minute."
   https://s.zoso.ro/img/2012/07/minuta-ponta.pdf
 • 0 (6 voturi)    
  Guvern de frustrati ? (Miercuri, 6 ianuarie 2016, 22:18)

  Moromete [anonim]

  Cum e posibil sa fi mare in companii multinationale si sa renunti la o cariera numai pentru cateva luni intr-un guvern care nu va putea sa se faca remarcat prin NIMIC ?
 • +1 (3 voturi)    
  Platiti-i (Miercuri, 6 ianuarie 2016, 23:56)

  zzz [anonim]

  corespunzator!
  vrem specialisti care dupa ce vin lasand slujbe bune le zicem "da ce, ati venit aici sa va imbogatiti?!". pe de alta parte ii vrem competenti, pe faza si incoruptibili...
 • +1 (7 voturi)    
  tehnocrati fara voie (Joi, 7 ianuarie 2016, 0:03)

  U_swamp [utilizator]

  1. Cam multi fosti angajati ai OMW sau Petrom sau si una si alta in actualul guvern. Au depus o declaratie de "despartire"? Nu de alta, dar asta e o schema minunatat a companiilor mari de a-si exporta oamenii in posturi cheie pentru interesele lor.
  2. La ministerul culturii e culmea tehnocratiei. Ministru e un nene platit pe statul de functiuni a trei institutii - Universitatea Bucuresti, Colegiul Noua Europa si GDS. Tehnocrat independent, ce mai....Nu pare sa se fi retras din oengeurile controlate de intelectualii lui Basescu... Dar asta e numai un lucru. Abominabil e ca doi secretari de stat nu au nici in clin, nici in mineca cu cultura sau managementul cultural - unul a fost director la Bergenbier "prietenii stiu de ce", iar altul e luptat prin teatre de operatiuni, s-a lasat la vatra consilier prin Bistrita iar acum este "in rezerva" secretar de stat la cultura (probabil e urmasul generalului Christian Tell, fost ministru al culturii si instructiunii publice dupa 1860). Asa o depravare a competentelor nu a vazut ministerul nici pe vremea odiosului cuplu Theodorescu-Hidecuti. Macar atunci secretari de stat erau doi guristi: Ionela Prodan si un specialist in folk.
  • -5 (5 voturi)    
   un pic de decenta (Joi, 7 ianuarie 2016, 2:24)

   anonim3 [utilizator] i-a raspuns lui U_swamp

   Nedumerit, m-am uitat pe declaratia de avere a ministrului Vlad Alexandrescu. In tot anul 2014 a primit de la GDS ca indemnizatie pentru calitatea de membru al Consiliului Director fabuloasa suma de 384 lei!!! Cinstit vorbind, mai mare deranjul la aceasta suma. Iar totalul general al veniturilor este cat se poate de normal.
   Nu ma pronunt despre secretarii de stat, dar cred ca cine scrie de profesorul Razvan Theodorescu ca a fost odios ca ministru al culturii, are o mare problema fie de intelegere a realitatii, fie de caracter. Si aceasta chiar daca la o analiza atenta am putea gasi si erori de conceptie sau greseli de executie in perioada respectiva.
   • +2 (4 voturi)    
    E vorba de Razvan Theodorescu (Joi, 7 ianuarie 2016, 9:14)

    Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui anonim3

    Marele caracter ce a creat panica prin intermediul TVR si a pregatit mediatic mineriadele? E vorba de marea instanta morala RT ce vedea legionari defiland in Bucuresti si a speriat o tara cu "defenestrarea" lui? Inseamna ca foarte multi avem fie o problema morala, fie individul RT (de altfel un onorabil profesor pe zona istoriei religiilor) este amoral si pus in slujba unor jocuri politice ce au facut un imens rau tarii. Si chiar asa: Un pic de decenta in a mai "peria" jalnicii slugoi ai securistilor ce au preluat puterea in 1989 !!
 • 0 (0 voturi)    
  au ramas corupti in functii cheie (Joi, 7 ianuarie 2016, 8:44)

  nooybn [anonim]

  la Ministerul Muncii au ramas SG si SGA oamenii corupti adusi de Rovana Plumb/ Ponta - Dragos Ionut Banescu si Daniela Morosanu.
  Din cate am inteles, si Marius Nica, fostul ministru al fondurilor europene promovat tot de PDS a ramas ca director in acelasi minister
 • +1 (1 vot)    
  mai multa obiectivitate si documentare (Joi, 7 ianuarie 2016, 9:22)

  ecologist cu masura [anonim]

  de acord ca nu toti secretarii de stat sunt cristal clear, dar putina obiectivitate nu strica.
  corina lupu nu este doar sotia lui vasile lupu ci un om care lucreaza de peste 20 de ani in protectia mediului, luand-o de jos si urcand treptele ierarhice in timp- cv-ul ei este pe site-ul ministerului.
  asa ca ceva habar despre problemele de mediu are. cred ca si despre asta ar fi trebuit sa scrieti, nu numai averea ei.
 • 0 (0 voturi)    
  Asteptam... (Joi, 7 ianuarie 2016, 9:36)

  IonN. [anonim]

  Asteptam sa vedem ''Romania lucrului bine facut" prin intermediul acestor "tehnocrati"
 • 0 (0 voturi)    
  DACA SECRETARII de STAT ... (Joi, 7 ianuarie 2016, 11:10)

  jidanul [utilizator]

  Daca si secretarii astia sunt ca Biris, adunci e prapad si jale crunta. Si daca secretarii astia au sefi cum are Biris, pe d-na cu "2 lei" la sapa de cauciuc ajungem. Nici daca mai vine inca odata fostul guvern nu mai scapam... asta e "guvernul meu" a lui K.W.Johannis, "al lucrului bine facut", in toata "splendoarea" lui. Oare "strada" asta a vrut ? Reformulez: Oare ce parte a "strazii" a vrut sa vina guvernul asta de tehnoratati ? De pe partea stanga ori de pe partea dreapta, a "strazii" ? Sau o fi al "strazii" din diaspora ? Ii astept pe toti romanii de pe "strazile" diasporei, cu paine si sare, sa vina sa-si "ia tara inapoi" si sa suportam cu totii masurile luate de "guvernul meu (KwJ)".
 • 0 (0 voturi)    
  De ce nu scrieti si de Bolos? (Joi, 7 ianuarie 2016, 15:52)

  Popa prostu [anonim]

  Primul secretar de stat numit de Ciolosh a fost Bolosh....un popa raspopit, de trei ori incompatibil...
 • 0 (0 voturi)    
  huuoo (Marţi, 3 mai 2016, 20:35)

  Aha [anonim]

  Dnul CIOLOS, lasati o balta ca Naaareee seeens! Un om care N are solutii, nu este in stare sa dea solutii, nu stie ce inseamna a rezolva probleme, nu trebuie sa aiba vreo legatura cu - absolut nimiiicc. SOLUTIILE ADEVARATE sunt simple. Exista oameni care ar putea rezolva problemele dar prefera sa plece din tara, de scarba. E F SIMPLU sa stii sa rezolvi probleme dar romanii sunt ramasi la stadii anterioare de evolutie.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by