Fostul premier Victor Ponta a declarat marti, la Targu-Jiu, ca depunerea demisiei din functia de prim-ministru nu a fost un lucru placut sau care l-a bucurat, dar "important e ce lasi in urma", transmite Agerpres.

Victor PontaFoto: Agerpres

"Nu pot sa spun ca a fost un lucru placut sau un lucru care m-a bucurat, dar, in viata, important e ce lasi in urma si eu cred ca oamenii pot sa aprecieze si ceea ce am facut si ceea ce n-am reusit sa facem", a afirmat Ponta, intrebat cat de greu i-a fost sa isi depuna demisia din functia de prim-ministru.

De asemenea, intrebat daca s-a consultat cu cineva inainte de a lua aceasta decizie, fostul premier a raspuns: "Da, dar o sa va povestesc la momentul oportun".

Ponta a facut aceste declaratii marti dupa-amiaza, la cabinetul sau parlamentar de la Targu-Jiu, unde a venit insotit de presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu.

Amintim ca Ponta a anuntat in data de 4 noiembrie, la Palatul Victoria, ca isi depune mandatul de la conducerea Guvernului. Pe de alta parte, anuntul cu privire la demisia sa a fost facut cu cateva minute inainte de presedintele PSD, Liviu Dragnea.