In timp ce tinerii social-democrati s-au reunit, sambata, la Romexpo, in cadrul congresului, Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o poza de la anuntul privind organizarea de catre orasul Cluj-Napoca a unei grupe a Campionatului European de baschet masculin din 2017, in care apare alaturi de edilul Emil Boc si baschetbalistul Ghita Muresan.

Victor Ponta, alaturi de Emil Boc si Ghita Muresan, la MunchenFoto: Facebook/ Victor Ponta

Aflat la Munchen, fostul premier s-a declarat "foarte, foarte, foarte fericit" de decizia FIBA privind organizarea, in premiera pentru Romania, a unei grupe a Campionatului European de baschet masculin din 2017, la Cluj, noteaza Mediafax.

Ponta scrie pe reteaua de socializare ca este "chiar o zi de poveste" si ca este meritul celor care au muncit la acest proiect - Federatia Romana de Baschet, Primaria Cluj si Guvernul Romaniei, "dar mai ales este meritul unor oameni care iubesc baschetul si iubesc Romania (pe care ii vedeti atat de fericiti in poza)".

In poza, Ponta apare alaturi de fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, baschetabilistul Gheorghe Muresan si alti oficiali ai federatiei romane, aflati la Munchen, la anuntarea deciziei. Aceeasi poza este publicata si pe pagina oficiala a primarului Boc.

Sambata, la Bucuresti, la Romexpo, a avut loc congresul TSD, prilej cu care presedintele PSD Liviu Dragnea a sustinut ca a fost "foarte deranjat" de faptul ca Victor Ponta, fost premier, lider de partid si fost lider al organizatiei de tineret, nu ar fi fost invitat la eveniment. El l-a acuzat pe Mihai Sturzu ca nu l-ar fi invitat pe Ponta si a calificat drept "inadmisibil" acest gest.