Partidul Social Democrat va face, duminica, bilantul guvernarii Ponta, care va fi prezentat la o conferinta de presa programata dupa sedinta Comitetul Executiv National al partidului, informeaza Agerpres.

Victor PontaFoto: gov.ro

CExN al PSD se va reuni duminica, de la ora 13,00, la Camera Deputatilor, iar conferinta de presa privind bilantul guvernarii va avea loc la finalul evenimentului.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, ca va prezenta un bilant al guvernarii PSD-UNPR-ALDE, ''o guvernare foarte buna care a inceput in 2012''.

"Vrem sa aratam intr-una din zilele urmatoare cam cum lasa Romania guvernarea PSD-UNPR-ALDE. Vorbim de o guvernare foarte buna, vorbim de o perioada care a inceput in 2012, cand USL a preluat Romania intr-o situatie nu foarte fericita din punct de vedere economic si lasam Romania intr-o situatie foarte buna, cu o crestere economica durabila si sanatoasa, cu macroechilibrele foarte bine sustinute. Si cred ca trebuie sa prezentam publicului care este situatia actuala, adica ce preia acest Guvern", a afirmat atunci presedintele PSD.