Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, joi, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, ca partidul sau va fi, "cu certitudine", in opozitie fata de noul Guvern, "avand in vedere agenda noastra. Traian Basescu a explicat ca prioritatile Miscarii Populare sunt " legea sanatatii, legea pentru modificarea legii electiorale - 100 de senatori si 200 de deputati, proiectul de lege prin care primarii sa fie alesi in doua tururi in loc de un singur tur, respectarea Tratatului fiscal - care inseamna ca Romania sa treaca de bugete excedentare".

Traian BasescuFoto: Mihai Ivascu / Hotnews.ro

Premierul desemnat Dacian Ciolos a discutat, joi, la sediul Miscarii Popularecu conducerea formatiunii pe tema formarii noului guvern. La intrarea in sediul MP, Ciolos a declarat ca si-a propus sa aiba consultari cu absolut toate partidele care au reprezentare in Parlament, motivand ca "asa e in democratie".

In cursul diminetii, Traian Basescu scrisese, pe pagina sa de Facebook: "Pentru a stopa speculatiile : Nu am avut nicio intilnire cu d-l Dacian Ciolos si nici nu exista o astfel de solicitare din partea cuiva".