Liviu Dragnea, presedintele PSD, a cerut sefului organizatiei din Suceava sa-l excluda din partid pe primarul comunei sucevene Cornu Luncii, Gheorghe Fron. Reactia lui Dragnea vine chiar in ziua in care presa locala a facut public un videoclip in care Fron apare injurand-o si scuipand-o pe o femeie venita in audienta.

"Am aflat cu surprindere si indignare de cazul relatat in aceasta dimineata de intreaga presa. Ma refer la reactia total deplasata pe care a avut-o primarul social-democrat al comunei sucevene Cornu Luncii, Gheorghe Fron, care si-a permis sa injure si chiar sa scuipe o localnica in sediul primariei. Un astfel de comportament nu va fi acceptat in PSD si in acest sens am solicitat presedintelui Organizatiei PSD Suceava, Catalin Nechifor, sa convoace de urgenta Biroul Permanent Judetean pentru a discuta posibilitatea excluderii din partid a domnului Gheorghe Fron", a declarat Dragnea, citat intr-un comunicat al partidului.

Dragnea si-a cerut si scuze fata de femeia umilita de primarul social-democrat.

Reamintim ca primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron (PSD), a fost filmat in timp ce injura si scuipa o femeie in varsta de 64 de ani, cu care avea un diferend mai vechi, legat de o locuinta sociala. Potrivit cotidianului local Obiectiv de Suceava, femeia s-a plans copiilor ei, aflati in strainatate, de modul in care este tratata de primar iar acestia i-au cumparat o camera video de mici dimensiuni cu care l-a filmat pe Gheorghe Fron in timp ce o injura si o scuipa.