Presedintele Comisiei electorale a PSD, Florin Iordache, a anuntat ca 97% dintre social-democratii care au participat duminica la scrutinul intern au votat pentru Liviu Dragnea, 2,2% s-au pronuntat impotriva alegerii acestuia ca sef al partidului, iar 0,8% din voturi au fost nule.

Liviu DragneaFoto: psd.ro

"In urma scrutinului intern de ieri, dintr-un numar de 533.189 de membri de partid, au votat intr-un procent de 85,8%, 'Da'- 97%, 'Nu' - 2,2%, aproximativ 10.000 de membri de partid, iar voturi nule - 0,8%. Organizatii cu cel mai mare numar de membri care au votat sunt organizatia Bucuresti, Vrancea, Dambovita, iar cu cel mai mic numar de membri - Harghita, Covasna, Calarasi", a declarat Iordache, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Liviu Dragnea a anuntat, duminica seara, intr-o declaratie de presa televizata, ca este noul presedinte al PSD.La scrutinul intern din PSD au participat 81,23% din membrii partidului, adica 435.172 de membri de partid din totalul de 535.699, a anuntat presedintele Comisiei Electorale Centrale a PSD, Florin Iordache.