Programul Camerei Deputatilor (CD) a fost modificat pentru saptamana aceasta, pentru ca deputatii sa mearga la sarbatoarea sfintei Parascheva din Iasi. Secretarul CD, Niculae Mircovici a anuntat ca miercuri, 14 octombrie, vor avea loc doar comisiile parlamentare care au fost deja inscrise in ordinea de zi. Deputatii vor veni la munca in masura in care se poate, a sustinut Mircovici.

Secretarul CD a declarat ca au existat mai multe solicitari din partea deputatilor pentru a merge la sarbatoarea Sf Parascheva din Iasi. De asemenea, au existat sase cereri pentru aprobarea a doua zile de concediu cu plata pentru 12, respectiv 13 octombrie. Mircovici a precizat, ca, cel mai probabil, deputatii vor sa mearga la moastele Sf. Parascheva.

De obicei, sedinta de plen si votul final din CD este programat in ziua de miercuri a fiecarei saptamani. Insa, programul a fost modificat pentru aceasta saptamana, iar votul final se va da marti incepand cu ora 15:00.

Pentru ziua de miercuri sunt inscrise in ordinea de zi patru sedinte ale comisiilor parlamentare din CD, in vreme ce activitatea a 12 comisii se va desfasura marti, in aceeasi zi cu votul final.