"Au inceput sa apara consecintele blatului PSD-PNL la numirea primarului interimar al Capitalei, Marin Stefanel Dan. Ce vedem acum pe strazile Bucurestiului este urmarea acestui act incalificabil, acestui blat pe care l-am vazut in multe alte ocazii", se arata intr-un comunicat al Partidului Miscarea Populara (PMP),

"Pentru a nu-si micsora sansele la o viitoare candidatura la Primaria Capitalei, cele doua partide mari au lasat capitala si pe bucuresteni pe mainile unui habarnist, total nepregatit pentru o astfel de functie. Primarul General vine de la PPDD, absorbit apoi de UNPR si era simplu consilier in Consiliul General al Capitalei. Ce-l recomanda pe Marin Stefanel Dan pentru aceasta functie dificila si importanta? Mai nimic. Desi se autorecomanda "analist politic", nimani n-a auzit vreodata de vreo "analiza" a domniei sale. Mai degraba este cunoscut faptul ca s-a ocupat de amenajari interioare, a pus gresie si faianta, a montat parchet si aparate de aer conditionat", acuza partidul lui Traian Basescu.

Reamintim ca Pro TV si HotNews.ro au publicat materiale ample in care au demonstrat cum indolenta Primariei Bucuresti a dus la aparitia unor ambuteiaje uriase in Capitala. Unul dintre principalele motive este defectarea Sistemului de Management al Traficului, o problema veche de patru luni, la care municipalitatea nu a avut nici o reactie. Rezultatul: sute de mii de bucuresteni, soferi sau calatori cu RATB, pierd timp si bani in traficul de cosmar din Capitala.