Fostul presedinte Traian Basescu a comentat miercuri imaginile prezentate marti seara de Antena 3, calificand preseupusele dezvaluiri drept minciuni si aratand ca intalnirea "in regim de urgenta" la care se refera postul de televiziune a avut loc in data de 29 septembrie si nu in 5 octombrie. Mai mult decat atat, desi Antena 3 sustine ca la intalnire au luat parte Traian Basescu, Elena Udrea, avocatul Elenei Udrea si Dorin Cocos, Fostul presedinte arata ca "cel pretins a fi avocatul doamnei Udrea este patronul localului" iar "cel pretins a fi Dorin Cocos sigur nu este Dorin Cocos. Ce-ar fi sa 'recunosc' ca era Mihai Gidea?". Basescu mai sustine ca de fapt a servit masa si intalnirea a avut loc intr-un local public, frecventat de politicieni si de presa.

Traian BasescuFoto: Agerpres
  • Postarea facuta de Traian Basescu pe Facebook:

"Cel cu basca era Mihai Gidea sau minciuna ca mod de viata

Marti seara, la Antena 3, Raspopitul prezinta un filmulet in care, dupa mintea lui , se vad Elena Udrea, avocatul Elenei Udrea, Dorin Cocos si eu, pretinzind ca ne-am intilnit luni seara, in regim de urgenta, dupa 'dezvaluirile' (eu spun minciunile) prezentate chiar in emisiunea sa.

Minciunile:

1. Filmuletul a fost facut pe 29 septembrie si nu pe 5 octombrie cind m-am 'speriat' de dezvaluirile (minciunile) Raspopitului. Pur si simplu, am servit masa;

2. Cel pretins a fi avocatul doamnei Udrea este patronul localului;

3. Cel pretins a fi Dorin Cocos sigur nu este Dorin Cocos. Ce-ar fi sa 'recunosc' ca era Mihai Gidea ?

4. Si pentru ca intalnirea a fost in "mare secret", a avut loc intr-un local public, frecventat de politicieni si ziaristi."

Antena 3 a prezentat marti seara o noua serie de fotografii in care apar Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, sub titul "Intalnirile secrete ale Mafiei".

In prima imagine, Elena Udrea apare pe un trotuar, in fata unei case din care iese Traian Basescu. Ulterior, o noua fotografie prezinta un barbat despre care Mihai Gadea spune ca este Dorin Cocos, iesind din aceeasi cladire si discutand cu cei doi. Mihai Gadea a comentat, prezentand o fotografie in care Triana Basescu indica ceva cu degetul, ca fostul presedinte il trimite pe Dorin Cocos "la masina lui ca el sa ramana cu Elena Udrea" iar acesta "se duce unde il trimite stapanul lui".

Potrivit Antenei 3, intalnirea ar fi avut loc "la miezul noptii", in seara in care Mihai Gadea a prezentat acuzatii potrivit carora Traian Basescu ar fi retrocedat, il ultima zi petrecuta la primaria Bucuresti, o parte a parcului IOR.

In urma cu o zi, Antena 3 a prezentat mai multe fotografii sustinand ca Oana Niculescu Mizil i-a facut luni dupa-amiaza o vizita fostului presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din strada Mihaileanu.