Politica privind posibile aliante pe care PSD le poate face trebuie finalizata pana pe 1 decembrie, a declarat duminica presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

"Politica de aliante sau posibile aliante pe care le putem face trebuie finalizata pana pe 1 decembrie. Nu putem depasi 1 decembrie, pentru ca trebuie sa ne stabilim candidatii pentru fiecare localitate. Cred ca avem suficient timp, o luna, o luna si jumatate este suficient timp", a spus Dragnea, cu prilejul Conferintei extraordinare a Organizatiei Femeilor Social Democrate.

El a precizat ca tot mai multi social-democrati din teritoriu sustin o alianta cu UNPR, fiind apreciata pozitia acestui partid la motiunea de cenzura.

"Faptul ca UNPR a stat langa noi chiar rezistand la toate aceste presiuni si promisiuni a contat foarte mult si din ce in ce mai multi colegi in teritoriu si membri spun ca este bine sa facem o alianta cu UNPR, adica o alianta de centru-stanga sa fie repusa pe tapet, sa redevina functionala", a afirmat liderul interimar al PSD.