Viorica Dancila a fost aleasa duminica presedinte al Organizatiei Femeilor Social Democrate (OFSD), informeaza Agerpres.

Totodata, in cadrul Conferintei nationale a OFSD, a fost adoptata o rezolutie prin care femeile social-democrate isi arata sustinerea fata de candidatura lui Liviu Dragnea la sefia partidului.

"Femeile social-democrate sustin aceasta candidatura, fiind convinse ca Dragnea are forta si capacitatea necesare de a conduce partidul, astfel incat anul 2016 sa fie unul al victoriei atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare", a spus Viorica Dancila.

Viorica Dancila a precizat ca alegerea ei la conducerea OFSD o onoreaza, dar o si obliga.

''Va multumesc tuturor colegelor si prietenelor din Organizatia femeilor social-democrate pentru increderea acordata astazi. Ma onoreaza acest vot, dar in egala masura ma si obliga. Sunt convinsa insa ca, impreuna cu voi, o sa reusim sa consolidam OFSD, vom duce la bun sfarsit proiectele incepute si vom face o echipa care va demonstra ca forta si gradul de implicare a femeilor social-democrate atat in PSD, cat si pe scena politicii romanesti si europene sunt tot mai profunde'', a afirmat Dancila, intr-o postare pe Facebook