Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, intrebat cum va colabora cu presedintele Klaus Iohannis, odata ce va castiga sefia PSD, ca deschiderea sa este maxima fata de seful statului si fata de opozitie, adaugand ca Iohannis ar putea incheia razboiul din politica romaneasca, potrivit Mediafax.

"Din partea mea si acum si daca voi fi ales presedintele PSD este deschidere maxima atat fata de presedintele Klaus Iohannis, cat si fata de opozitie", a spus presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Intrebat daca are o parere buna sau una rezervata despre presedintele Iohannis, Dragnea a afirmat ca are "o asteptare" legata de seful statului.

"Am o asteptare. Cred ca are un potential de buna-credinta, un potential de a reusi sa inchida razboiul politic in Romania. Dumnealui decide daca il foloseste sau nu", a spus Liviu Dragnea.

Presedintele interimar al PSD a mai afirmat ca exista deschidere din partea sa si a PSD pentru a construi un "proiect de tara serios".

"Din partea mea si a PSD exista aceasta deschidere de a construi un proiect de tara serios pentru ca se poate. Este si obligatoriu", a spus Liviu Dragnea. "Romania poate fi condusa coerent daca cele trei palate au o relatie institutionala corecta si efcienta", a adaugat liderul social-democrat.