Lucian Iliescu (PMP), membru in Consiliul general al Capitalei, a declarat ca luni seara, dupa ora 21.30, la Beraria H din Bucuresti a avut loc o intalnire intre doi lideri PNL - Teodor Atanasiu, co-presedinte PNL Bucuresti si Cristian Busoi, co-presedinte PNL Sector 1, si doi lideri PSD - Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si Dan Tudorache, presedinte PSD Sector 1.

Contactat de HotNews.ro, Stefanescu a confirmat ca intalnirea a avut loc, insa "intamplator", si ca au ramas sa discute 5 minute, intrucat se cunosc de multi ani. Busoi a refuzat sa comenteze.

La randul sau contactat de HotNews.ro, Cristian Busoi, care este si candidat la functia de primar general in cursa interna a PNL, a refuzat sa comenteze.

Pana la ora publicarii acestei stiri, senatorul Atanasiu nu a putut fi contactat.

Intr-o declaratie facuta pentru stiripesurse.ro, Iliescu acuza faptul ca cei patru discutau despre motiunea de cenzura de marti. "Nu e normal cu o seara inainte sa te vezi la un mic si o bere si a doua zi sa vii in Parlament si sa dezbati motiune de cenzura. La Primaria Generala 100% a fost o colaborare. Si PSD si PNL au votat la cot primarul general interimar de la UNPR. PNL are majoritatea, putea foarte usor sa isi impuna propriul primar general interimar. Nu au vrut, au fugit de responsabilitate. La fel s-a intamplat si azi. Nu au vrut sa treaca motiunea, au vrut doar sa faca putina agitatie" a spus acesta pentru stiripesurse.ro.