Deputatul liberal Dan Motreanu, care a fost trimis in judecata, si-a depus demisia din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, incepand cu data de 1 octombrie. "Pe biroul meu se afla de ieri demisia lui Dan Motreanu. Vedeti undeva demisia lui Victor Ponta?", afirmase co-presedintele PNL Alina Gorghiu in discursul tinut in Parlament in sedinta de plen de marti dimineata, in care se dezbatea motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta.

Dan MotreanuFoto: Camera Deputatilor

Motreanu a fost trimis in judecata, luni, de procurorii DNA, intr-un dosar privind mita pentru finantarea campaniei electorale.

Liderul liberal a subliniat ca trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta aduce prejudicii grave Romaniei: "Nicaieri ajunge si Romania, atata timp cat Victor Ponta, lipsit de credibilitate, ramane prim ministru. Il tineti astazi pe Victor Ponta la Palatul Victoria ca pe un umeras cu o haina veche. Un Guvern cu sustinere zero este un Guvern zero", a mai spus Alina Gorghiu, in discursul din Parlament.

Alina Gorghiu a adaugat ca "Avem un prim-ministru trimis in judecata. Victor Ponta mai degraba si-ar taia un picior decat sa renunte la functie. Astazi aveti ocazia, dragi colegi, sa il demitem printr-o motiune de cenzura."