Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu le adreseaza bucurestenilor invitatia de a participa marti la mitingul organizat impotriva guvernului PSD si a lui Victor Ponta, afirmand ca "orice complicitate si prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta si Guvernul lui Dragnea reprezinta o forma de tradare a romanilor", transmite Agerpres.

"Orice complicitate si prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta si Guvernul lui Dragnea (nu, nu e greseala), reprezinta o forma de tradare a romanilor. Bucurestenii au ocazia sa-si spuna cuvantul fata de ei marti, la mitingul organizat contra guvernului PSD si a lui Ponta. Sa dam putin politetea de-o parte si sa le spunem in fata (...) cine sunt ei de fapt si ce-ar putea fi tara fara ei! Veniti la mitingul din Bucuresti - Parcul Izvor, marti, ora 9:30", afirma prim-vicepresedintele PNL intr-o declaratie de presa.

Predoiu sustine, totodata, ca prezenta la miting a bucurestenilor nu ar fi "pentru PNL, ci contra PSD si Ponta".

"Ati face-o pentru voi, cei care v-ati saturat de aroganta, hotie si minciuni! Hai la miting!", conchide prim-vicepresedintele PNL.

PNL a depus, luni, la Parlament, o motiune de cenzura impotriva Guvernului intitulata 'Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!', dupa ce seful Executivului a fost trimis in judecata de DNA in dosarul Rovinari-Turceni. Motiunea a fost semnata de 180 de senatori si deputati, iar dezbaterea si votul acesteia urmeaza sa aiba loc marti 29 septembrie.