​Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a afirmat joi, raspunzand la o intrebare, ca a ajuns sa ii fie "frica" sa mai sustina pe cineva pentru o functie.

Liderul PSD a fost intrebat daca are o preferinta pentru functia de presedinte executiv cu care sa lucreze in echipa, avand in vedere Congresul din 18 octombrie: "Eu zic ca este prematur sa rostim niste nume, parerea mea. Eu am sigur preferinte, dar preferinta mea inseamna un vot. Stiu ca sunt importante functiile, dar immportant este daca noi vom reusi sa transmitem un semnal in toata societatea romaneasca care sa inteleaga ce vrem sa facem mai departe. Pentru ca daca vom face lucruri rele, daca nu vom fi foarte clari, o sa conteze mai putine cine e pe functii.

"Am o rezerva...Imi cer scuze ca fac gluma asta...Deja incepe sa imi fie frica sa sustin pe cineva" a incheiat Dragnea.

Dragnea si-a exprimat joi nemultumirea fata de colegii care "vorbesc pe la colturi" si a fost ironic la adresa lui Robert Negoita, primarul sectorului 3 si presedintele organizatiei Bucuresti, cel care s-a razgandit in 24 de ore in privinta candidaturii la sefia partidului, unde urma sa candideze impotriva lui Liviu Dragnea. Dragnea a declarat ca partidul ii va elimina automat pe colegii care "vorbesc pe la colturi, in bai sau la perdeluta", pentru ca membrii PSD vor lideri care isi asuma si ca isi doreste ca partidul sa scape de acest "stil bizantin". Dragnea a admis ca in acest moment PSD nu are o solutie pentru primaria Capitalei, dar ca asta nu inseamna ca "maine sau poimaine nu o putem avea".