Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu se pune problema daca va candida sau nu la sefia partidului la Congresul partidului, de luna viitoare, ci cand va face acest anunt, precizand ca va face anuntul duminica, la Conferinta judeteana Teleorman. Dragnea a adaugat ca nu il deranjeaza faptul ca Robert Negoita candideaza pentru sefia partidului, si nici alte candidaturi.

Liviu DragneaFoto: AGERPRES

"Optiunea mea pentru a candida este din ce in ce mai serioasa. Practic, as putea spune ca nu se mai pune problema daca, ci se pune problema cand. Asa cum mi se pare firesc, cum cred ca este moral si de datoria mea, duminica, la Conferinta judeteana de la Teleorman voi face anuntul. Cred ca acest anunt trebuie facut in organizatia din care am facut si fac parte si in judetul pe care il iubesc foarte mult", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

"Oricine este liber sa candideze intr-un partid, competitia de obicei este buna, nu are de ce sa ma deranjeze candidatura lui Robert, nici alte candidaturi, dimpotriva", a precizat Dragnea, intrebat daca l-a deranjat candidatura lui Negoita si comentariile pe care acesta le-a facut despre el si despre Victor Ponta.

Senatorul Daniel Savu si primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, si-au anuntat pana acum candidatura la sefia PSD.