Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat luni ca este in interesul actualei coalitii sa sustina Guvernul Ponta, calificand acuzatiile aduse premierului drept "foarte subtiri". Liderii coalitiei s-au reunit in sedinta, luni, la ora 14:00, la Palatul Parlamentului, dupa ce Comitetul Executiv National al PSD a decis, in unanimitate, sa sprijine in continuare Guvernul Ponta.

"Actuala coalitie are tot interesul sa sustina guvernul", a declarat Tariceanu.

Intrebat despre dosarul Lui Victor Ponta, Tariceanu a afirmat ca acuzatiile aduse premierului sunt extrem de subtiri.

Surse politice au precizat pentru Mediafax ca sedinta a fost convocata la solicitarea liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Discutiile vor avea loc in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Comitetul Executiv al PSD a votat luni, in unanimitate, sprijinul pentru mentinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizand ca va ramane la Palatul Victoria atata vreme cat va avea sprijinul coalitiei de guvernare.

"Mergem mai departe", a declarat Victor Ponta la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD. El a mai spus ca "este important sa avem stabilitate".

Ponta a precizat ca opinia majoritara a celor din partid a fost ca trebuie continuata guvernarea, pentru ca "este o guvernare buna", pe care nici macar Opozitia nu o contesta din punctul de vedere al rezultatelor economice.

Luni, PNL ar urma sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului ponta.