Emil Boc, prezent la Liga Alesilor Locali ai PNL de la Poiana Brasov, a confirmat ca s-a inscris in cursa interna a PNl pentru inca un mandat la primaria municipiului Cluj-Napoca. El a precizat pentru jurnalisti ca nu a discutat cu Alina Gorghiu, insa se afla aici alaturi de ceilalti primari (la Liga Alesilor Locali). La randul sau, Alina Gorghiu, cea care declarase in trecut ca doreste ca Emil Boc sa fie "trup si suflet" alaturi de partid, ca are acum "toate garantiile" ca fostul premier este alaturi de PNL.

"Din punct de vedere politic, candidatura mea este in interiorul PNL. Dar sa vedem in primul rand modul cum rezolvam problemele clujenilor. In ceea ce priveste afilierea politica, nu mi-am schimbat niciodata partidul" a spus sambata Emil Bloc. "Nu am vorbit cu doamna Gorghiu, dar sunt aici alaturi de alti primari", a spus el ulterior.

"Mi-am luat toate garantiile ca domnul Emil Boc este alaturi de PNL, de altfel cuvantul domniei sale a fost in aceasta directie si o sa avem se pareo situatie mult mai simpla la Cluj," a spus Alina Gorghiu jurnalistilor.

Intrebata daca a discutat cu primarul Clujului, Gorghiu a raspuns: "N-am sa spun presei dedesubturile dar declaratia domniei sale ma bucura."

Amintim ca Vasile Blaga anuntase din 3 august ca Boc s-a inscris in cursa interna pentru locale.