Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Ploiesti, ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta, precizand ca situatia acestuia va fi discutata in cadrul partidului si a coalitiei de guvernamant, informeaza Agerpres.

Liviu DragneaFoto: AGERPRES

"PSD sustine in continuare ramanerea la guvernare si o sa discutam si cu colegii din coalitie si din partid despre aceasta situatie. (...) Nu discutam despre sustinerea sau nu a unui primar de comuna", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a aratat ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta si crede ca si partidul o va face.

"Eu, personal, il sustin in continuare pe Victor Ponta, dar trebuie sa discutam serios in partid.(...) Vom discuta (n.r. - la Comitetul Executiv) si despre situatia in care se gaseste prim-ministrul si cred ca partidul il va sustine in continuare", a aratat Dragnea.

Acesta a afirmat raspunzand unor intrebari ca situatia creata de trimiterea in judecata a lui Victor Ponta este "una foarte grea".

"E o situatia foarte grea pentru ca sunt consecinte foarte importante si pentru partid si pentru stabilitatea guvernamentala si pentru tara", a aratat Dragnea.