Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat joi seara ca PSD va avea candidat propriu la Primaria Capitalei, propunerea urmand sa fie anuntata pana pe 1 decembrie. Dragnea a declarat ca "nu mai vrea" sa sustina pe nimeni decat pe un coleg de partid in care are incredere.

"Societatea romaneasca a ajuns intr-un stadiu in care nu mai accepta compromisuri", a spus Dragnea, care a amintit de "cei de care vorbea Robert (Negoita), "care au ajuns in functie de dragul functiei. Important este ca in orice functie PSD sa propuna oameni care sa lase ceva in urma lor", a spus Dragnea la Conferinta Extraordinara a PSD Bucuresti.

"Robert, vei avea toata sustinerea mea pentru tot ce vei dori sa faci. Sper sa ai capacitatea si sa ai timp sa iti asculti colegii. Am incredere ca pana la 1 decembrie vom putea sa prezentam bucurestenilor echipa cu care venim in fata lor," a spus el.

"Daca PSD nu isi pune candidat propriu la Primaria Capitalei, nu mai avem dreptul sa spunem ca suntem cel mai mare partid. Nu mai vreau sa sustinem pe nimeni decat pe un coleg de partid in care avem incredere. Sunt convins ca vom gasi o solutie buna si va avea prima sansa. Nu suntem castigatori de acum", a mai afirmat el.

Despre organizarea Congresului, Dragnea a declarat: "Unii colegi spun ca mai devreme este mai bine, marti vom lua decizia cea mai buna pentru partid".

Dragnea a mai facut referire la o afirmatie a lui Nicolae Banicioiu, care a mentionat ca a avut dispute constructive cu secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. "Da, cu Codrin este greu sa nu ai dispute, pentru ca este un om care arde, dar prefer sa am dispute cu un om loial decat sa am o vorba foarte buna si glumite cu un om in care nu ai pic de incredere," a spus Dragnea.