Deputatul neafiliat Remus Cernea si-a anuntat, marti, intentia de a candida la Primaria Municipiului Bucuresti, aratand ca ea se va concretiza daca va exista sprijin al cetatenilor, dar si din partea unor partide, informeaza Agerpres.

Remus CerneaFoto: AGERPRES

"Vazand in aceste zile intreaga dezbatere privind Primaria Municipiului Bucuresti, fiind revoltat de faptul ca un om precum domnul Sorin Oprescu, care a venit in repetate randuri in fata cetatenilor sa le ceara votul, se dovedeste a fi un om care, din nefericire, acum e suspectat de fapte grave de coruptie, doresc sa anunt ca intentionez sa candidez la alegerile, fie anticipate, fie la termen, pentru Primaria Municipiului Bucuresti. Voi candida fie ca independent, fie sustinut de un partid sau de mai multe, ramane sa vedem acest lucru", a declarat Cernea, la Palatul Parlamentului.

"Eu acum imi anunt aceasta intentie. Evident ca ea se va concretiza daca va exista un sprijin din partea cetatenilor, din partea unor partide noi, sper. Pentru a candida trebuie stranse si semnaturi, asadar este un efort logistic important. Nu e deloc simplu sa-ti asumi o astfel de candidatura, e nevoie de voluntari, de oameni care sa creada in aceste idei si sa se lupte pentru ele. Apelul meu de astazi este sa ma sprijine", a precizat deputatul.