Fostul presedinte Traian Basescu, prezent sambata la scoala de vara a Organizatiei de Tineret a PMP, considera ca este prematur sa spuna daca va candida la presedintia partidului, precizand ca mai intai trebuie sa se inscrie in partid, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, la scoala de vara a PMPFoto: Facebook / Traian Basescu

Intrebat de unul dintre participantii la cursurile scolii de vara a Organizatiei de Tineret a PMP, care se desfasoara la Mamaia, daca va candida la sefia PMP, la viitorul congres al formatiunii, Traian Basescu a raspuns, razand: "Intai sa ma inscriu in partid. Vreti sa-l schimbam pe Tomac acum (Eugen Tomac, presedintele PMP- n.red)?".

Fostul presedinte anuntase, pe 22 august, la finalul Conferintei Regionale a PMP de la Alba Iulia, ca, cel mai probabil, se va inscrie in PMP din toamna.

In 18 aprilie, fostul presedinte Traian Basescu afirma ca nu se va inscrie in PMP, pentru ca "actorii tranzitiei, la un moment dat, trebuie sa faca pasul inapoi", el adaugand ulterior, raspunzand unei intrebari, ca nu se va mai inscrie niciodata in vreun partid.