Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, si iubita sa, deputatul PSD Oana Mizil, au devenit joi dupa-amiaza parintii unei fetite, care s-a nascut la un spital privat din Capitala, anunta Mediafax. Fiica celor doi va fi botezata Maria. "Nasterea unui copil este un dar nepretuit. Astazi, eu si Oana am devenit parintii unei minunate fetite pentru care le suntem recunoscatori lui Dumnezeu si medicilor", a scris Marian Vanghelie pe pagina sa de Facebook.

Oana Mizil si fiica saFoto: Facebook / Marian Vanghelie

Potrivit Mediafax, Oana Mizil, Marian Vanghelie si fiul acestuia, Alexandru, au venit, joi dimineata, la un spital privat din Capitala, insotiti de deputatul PSD Madalin Voicu, care ar putea fi nasul micutei Maria. Intrebat daca va asista la nastere, Vanghelie le-a raspuns jurnalistilor: "La cata experienta de viata am, as putea asista si la nastere".

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie, arestat la domiciliu, a primit incuviintarea instantei sa isi paraseasca locuinta, joi si vineri, pentru a asista la nasterea copilului sau si a face demersurile necesare pentru inregistrarea acestuia.

Vanghelie a fost eliberat din arest preventiv pe 10 iulie si este judecat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. El a fost trimis in judecata pe 7 iulie.