Deputatul Constantin Radulescu, care a detinut functia de presedinte interimar al filialei dupa decesul lui Ion Cilea, a fost ales vineri seara presedinte al organizatiei judetene a PSD Valcea, fiind votat in unanimitate de delegatii la Conferinta judeteana de alegeri, dupa ce contracandidatul sau, senatorul Laurentiu Coca, s-a retras din cursa, acesta acceptand sa preia functia de secretar executiv al partidului, informeaza Agerpres.

Cei 677 delegati prezenti la Conferinta judeteana a PSD Valcea au votat noua echipa de conducere din care mai fac parte George Mihailescu - presedinte executiv si Laurentiu Coca - secretar executiv.

La Conferinta judeteana a PSD Valcea au participat, in calitate de invitati, senatorul Ecaterina Andronescu, presedintele comisiei senatoriale de invatamant, primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, si presedintele PSD Olt, Paul Stanescu.

Sustinatorii lui Laurentiu Coca au aratat, in discursurile lor, ca doresc o continuare a politicii lui Ion Cilea, prin alegerea senatorului in fruntea filialei, iar ceilalti, care l-au sprijinit pe deputatul Constantinescu, s-au declarat adeptii unei schimbari de strategie prin cooptarea tinerilor in partid.

Constantin Radulescu a spus ca doreste un partid "mai flexibil, un partid care sa aiba o dinamica si care sa acopere toate palierele profesionale, atat pensionarii sau bugetarii cat si profesionistii care lucreaza in firme private si care au sentimente sau atitudine social-democrata".