UPDATEDeputatul Liliana Minca si-a motivat, luni, decizia de a se inscrie in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei prin faptul ca proiectul de infiintare a Partidului National Democrat (PND), pe care l-a sustinut, 'nu mai este viabil'.

Liliana MincaFoto: AGERPRES

Ea a declarat, pentru Agerpres, ca echipa condusa de Gabriel Oprea este una castigatoare si ca ii place sa execute ordinele date de generali.

'Ma regasesc langa domnul general Oprea, presedintele UNPR. Sunt om care a lucrat de-a lungul timpului cu reprezentantii Armatei. Imi place sa execut ordinele date de generali care au strategii. Domnul Oprea a aratat ca are strategii, demonstrand intr-un timp record, si ma refer la cinci ani de la infiintarea UNPR, ca partidul este in crestere si se afla pe pozitia numarul trei in Romania. Acesta este motivul pentru care m-am inscris alaturi de deputatul Stefan Petru Dalca, ne-am inscris in UNPR, o echipa castigatoare', a afirmat Minca.

Parlamentarul UNPR spera ca o data cu inscrierea in UNPR sa beneficieze de mai multa sustinere pentru initiativele legislative depuse la Camera Deputatilor.

Liliana Minca este deputat ales in Colegiul 3 Saveni din judetul Botosani, pe listele PP-DD, partid care a fuzionat prin absorbtie cu UNPR.

Deputatii Liliana Minca si Stefan Dalca s-au inscris luni in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, informeaza UNPR intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, Liliana Minca a fost aleasa deputat in circumscriptia electorala nr. 7 Botosani, iar Stefan Dalca in circumscriptia electorala nr. 2 Arad, iar, incepand de luni, cei doi parlamentari UNPR isi desfasoara activitatea in cadrul grupului PSD din Camera Deputatilor.

Liliana Minca si Stefan Dalca au facut parte din grupul parlamentar Democrat si Popular.