Deputatul PNL Ovidiu Raetchi afirma ca, dupa decizia PSD de miercuri prin care Liviu Dragnea a devenit presedinte al partidului, la cuvantul "coruptie" din dictionar ar trebui pusa o poza cu actuala conducere a PSD, in frunte cu Dragnea.

HotNews.roFoto: Hotnews

"PSD nu isi putea alege un sef care sa i se potriveasca mai bine. Liviu Dragnea - condamnat in prima instanta - este reprezentativ pentru intreaga structura de conducere a PSD. Aproape jumatate din vicepresedintii partidului au probleme cu DNA sau ANI, fiind acuzati de coruptie sau evaziune fiscala. O buna parte din liderii PSD care stateau in spatele lui Dragnea dupa ce l-a infrant si umilit pe Ponta si pe care i-ati putut vedea ieri la televizor au, de asemenea, probleme cu legea. La cuvantul "'coruptie' din dictionar ar trebui pusa o poza cu actuala conducere a PSD in frunte cu Liviu Dragnea".

Raetchi puncteaza si ca, de ieri, premierul Victor Ponta a ajuns la mana sefului sau pe linie de partid, Liviu Dragnea. "Prin decizia PSD de ieri, este clar ca premierul-inculpat Victor Ponta a ajuns la mana sefului sau pe linie de partid, Liviu Dragnea - condamnat in prima instanta - devenind o marioneta. Nu vom inceta sa repetam: Ponta trebuie sa demisioneze urgent!"