Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu lanseaza un apel catre colegii sai din Comitetul Executiv al PSD sa constientizeze responsabilitatea pe care o au si sa judece in consecinta, astfel incat "sa nu distruga partidul".

HotNews.roFoto: Hotnews

Negrescu, care este si unul dintre membri Comitetului Executiv al PSD, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca face un apel catre colegii sai din partid care participa la reuniunea Comitetului Executiv programat miercuri, sa constientizeze responsabilitatea pe care o au si sa ia decizii in consecinta, astfel incat sa nu afecteze unitatea partidului.

"Acest Comitet Executiv este extrem important pentru viitorul PSD. Eu am crescut in acest partid de la 18 ani, am trecut prin toate etapele, incepand de la organizatia locala si nu pot fi indiferent la deciziile privind viitorul PSD. Fac un apel catre toti liderii PSD: Nu distrugeti partidul! Partidul Social Democrat si-a castigat cu greu reputatia si respectul pe scena politica, iar cei carora trebuie sa le multumim pentru acest lucru sunt membrii si simpatizantii nostri. PSD este singurul partid de masa din Romania, cea mai mare formatiune politica din tara, singurul capabil sa asigure o guvernare stabila si performanta. Vreau ca toti sa constientizeze responsabilitatea pe care o au si sa judece in consecinta", a spus el.

Europarlamentarul a adaugat ca aceasta pozitie si-o va exprima si in interiorul partidului la Comitetul Executiv si spera ca social-democratii sa inteleaga ca PSD are nevoie de stabilitate si unitate.

Negrescu a mai spus ca si partenerii europeni ai PSD si-au exprimat in ultima perioada dorinta de stabilitate si unitate in PSD, dar si in ceea ce priveste guvernarea din Romania.

"Colegii nostri din Partidul Socialistilor Europeni isi doresc un PSD puternic si stabil. Guvernarea este apreciata de partenerii nostri externi si este considerata una dintre cele mai performante la nivel european. Sunt convins ca toti partenerii nostri au nevoie de un PSD unit", a mai spus europarlamentarul PSD.