Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat ca cel mai probabil luni va avea loc o sedinta a coalitiei in care se va lua o decizie in ceea ce priveste nominalizarea lui Mihai-Razvan Ungureanu la SIE, adaugand ca in partid nu este o stare de multumire legata de aceasta propunere, informeaza Agerpres.

Liviu DragneaFoto: Guvernul Romaniei

"In PSD nu e o stare de multumire legata de aceasta nominalizare, PSD nu si-a ascuns niciodata lipsa de apreciere fata de Mihai-Razvan Ungureanu. Stim foarte bine scandalurile in care a fost implicat cat a fost prim-ministru. Nu am discutat efectiv in partid, numai ca eu cred ca va fi foarte greu ca noi sa sustinem aceasta propunere", a spus Dragnea, miercuri, la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca nu stie daca Victor Ponta a discutat cu Ungureanu inainte de a se opera si nici nu a auzit de vreo discutie pe acest subiect in CSAT.

Dragnea a precizat ca luni va avea loc probabil o sedinta de coalitie, iar faptul ca UNPR il sustine pe Ungureanu nu ar trebui sa fie motiv de ruptura.

"Probabil ca luni o sa avem o coalitie si o sa vedem ce iese. Nici nu ne-am intalnit in coalitie si ne-am si rupt? Nu vad niciun motiv de ruptura, putem avea puncte de vedere diferite, cine stie, poate vor gasi voturi suficiente", a adaugat Dragnea.