Am observat si in dimineata asta filajul masinilor particulare care ma insotesc de cateva luni in trafic, a scris pe pagina sa de Facebook Alina Gorghiu, co-presedinte PNL. Probabil ca cineva doreste sa ma protejeze, spune liderul liberal, subliniind ironia cu un emoticon zambitor.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, ca se instrumenteaza plangeri la Parchetul General si ANI si ca o echipa cerceteaza tot ce am facut si n-am facut in ultimii 10 ani", sustine Alina Gorghiu.

"Grea operati...une:)) Sa mai zica cineva ca nu avem un premier preocupat chiar si din Turcia de soarta opozitiei din Romania!", si-a continuat ironiile co-presedintele PNL.

"Stiam din momentul alegerii mele in functia de copresedinte al PNL ca voi beneficia de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulari si dezinformari. Asa am ajuns sa fiu transformata de catre propaganda PSD din martor in Victor Ponta, din avocat in Dan Sova si din copresedinte al PNL in Elena Ceausescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea si altii", a acuzat Gorghiu, adaugand ca toata aceasta campanie a pornit din momentul votului PNL in cazul senatorului Dan Sova.

"In lumina evenimentelor recente inteleg si de ce Prim-ministrul a fost atat de afectat de actiunea politica a PNL in privinta prietenului sau. Ii transmit, din nou, Prim-ministrului in exil sa nu isi faca sperante, actiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect asupra mea", a mai scris liderul PNL pe Facebook.