Fostul presedintele Traian Basescu a declarat ca pentru el a fost o surpriza mare Andrei Chiliman, apreciind ca acesta "nu avea nevoie sa fure la cata avere a mostenit de la familia lui".

Andrei Chilimana fost ridicat joi de procurori de pe aeroportFoto: Mediafax

Intrebat daca a fost surprins ca "l-au luat" pe Andrei Chiliman, fostul presedinte Traian Basescu a declarat: "M-a surprins foarte tare pentru ca il stiu pe Chiliman, e un om bogat si pentru mine a fost o surpriza mare Chiliman".

"Nu avea nevoie Chiliman sa fure bani la cata avere are, urmare a mostenirilor pe care le-a avut de la familia lui", a afirmat Traian Basescu, duminica seara, la B1 TV, potrivit Mediafax.

Andrei Chiliman a fost retinut joi de procurorii DNA din Ploiesti, fiind acuzat de constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta in forma continuata.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au respins, vineri noapte, cererea DNA de arestare preventiva a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, urmand ca acesta sa fie cercetat sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile