Premierul Victor Ponta a reactionat, intr-o postare la decizia anuntata miercuri de PNL de a anula mitingul programat pentru vineri in Capitala, afirmand ca se bucura ca "PDL-PNL au inteles ca democratia inseamna reguli, nu haos".

"Ma bucur ca ratiunea pana la urma a castigat si PDL-PNL au inteles ca democratia inseamna reguli, nu haos! Vineri motiunea de cenzura trebuie dezbatuta doar in Parlament, si nu pe strada! Si votul parlamentarilor trebuie sa decida fara alte presiuni!", a scris Ponta, potrivit Agerpres.

Conducerea PNL a decis sa anuleze mitingul programat pentru vineri in Capitala, a anuntat copresedintele PNL Vasile Blaga.

"Am decis sa nu fim parte la niste manifestari care sa aduca aminte de 1990, ca despre asta este vorba. PSD face ce stie cel mai bine, adica contramanifestatii, contramitinguri, si nu am dori sa aiba vreun roman de suferit, indiferent pe cine sustine din aceasta cauza, si am decis ca mitingurile de la nivelul prefecturilor de judete sa se desfasoare iar in cursul lunii iunie vom organiza un miting mare in Bucuresti, la o data pe care o sa o anuntam, rugandu-l pe dl Oprescu si PSD sa nu mai vina cu o contramanifestatie, pentru ca ar fi deplasat", a spus Blaga.