Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a anuntat, luni, ca Serviciul de Protectie si Paza (SPP) a solicitat schimbarea unor dispozitive de la intrarea in Senat, el precizand ca nu stie pretul si numarul "aparatelor", totul fiind "intr-o anexa care este cu caracter secret de serviciu".

Social-democratul Cristian Dumitrescu a anuntat, dupa sedinta Biroului Permanent al Senatului, ca SPP a transmis o solicitare pentru inlocuirea unor "aparate" de la intrarea din sediul Senatului, relateaza Mediafax.

"Exista o solicitare din partea Serviciului de Protectie si Paza pentru inlocuirea unor aparate de la intrarea in Senat, de control si sa vedem daca dispunem de aceste sume. Daca nu, sa solicitam din partea bugetului, la rectificare sa ne revizionam aceste sume. Este o obligatie a beneficiarului de activitate de protectie si paza de a-si asigura aceste aparate", a declarat vicepresedintele Senatului.

Detaliile referitoarea la numarul "aparatelor" si pretul acestora, nu sunt cunoscute de Dumitrescu, totul fiind "intr-o anexa care este cu caracter secret de serviciu".

"Aparatele" respective, care sunt functionale, urmeaza sa fie schimbate pentru ca sunt uzate moral.