Premierul Victor Ponta a reactionat marti pe contul sau de Facebook dupa ce judecatorul Alexandru Serban a cerut plenului CSM punerea in discutie a sesizarii Inspectiei Judiciare cu privire la declaratiile premierului despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul 'Referendumul', transmite Agerpres.

"Un domn judecator Serban de la CSM e suparat si ma reclama ca am comentat decizia in cazul Dragnea! Domnule judecator, colegul dvs. din CSM Danilet a comentat repetat la televiziune decizia in cazul <>! Evident ca v-ati facut ca ploua! Deci sa intelegem - cine e prieten si coleg cu dvs. ( din "Sistem" adica) are voie, noi ceilalti nu! Corect? Spuneti direct si ne supunem!", a scris Ponta pe Facebook.

Marti, in plenul CSM, judecatorul Alexandru Serban a sustinut ca daca nu s-a facut o sesizare pana acum din oficiu sau de alta natura cu privire la declaratiile lui Victor Ponta, poate ar fi oportun sa se discute suplimentarea ordinii de zi cu acest punct. Conducerea CSM a aratat ca a aflat marti dimineata de aceste declaratii si ca vor fi analizate.

Reamintim ca Victor Ponta a declarat luni la Romania TV ca "judecatoarele de la Dragnea daca cumva il achitau pe Dragnea cred ca erau si arestate acum... Sigur ca e o stare de nemultumire, pentru ca e o nedreptate care ni se face".